Stall Lagerkrans

Laurentius Romeo, miljonär

 

 Här hittar du ev.

 "Andelar till salu".

  Stall Lagerkrans drogs igång 2007, i samband med köpet av Laurentius Èmile, av Mats Johansson och Lars Töverud som tillsammans med affärskollegor och andra vänner äger och tävlar med travhästar med målet att vara med för att någon gång vinna något/några av de stora loppen!

 Vi vet av många års erfarenhet hur svårt det är att få fram en individ som kan prestera på kulltoppsnivå men under tiden njuter vi av att få vara med i hetluften. Alla våra utvalda hästar kommer till start vilket är otroligt starkt och visar att vår selektering fungerar.

 När vi hittat en individ vi tror på så äger nån av oss, eller båda, delar i hästen och resterande delar låter vi våra vänner, bekanta och även nya intressenter vara med på. Delad glädje är större glädje och en stor del av glädjen med att äga travhäst är samvaron och dom vänner man får genom sporten.

 Stall Lagerkrans står för kvalitet och vi väljer bara att arbeta med gedigna och erkänt duktiga tränare. Vi väljer tillsammans med tränaren ut endast de individer som verkligen har förutsättningar att bli riktigt bra tävlingshästar.

 Hans-Owe Sundberg driver ett mindre stall med hög kvalitet och starka resulat!

Jörgen och Team Westholm levererar starka resultat år efter år!

 

 Stall Lagerkrans samarbetar med flera tränare på Solvalla, oerhört duktiga hästkarlar med jättefina framgångar, och tillsammans väljer vi ut de hästar vi tycker är intressanta för framtiden på antingen auktioner eller direkt via uppfödare.

 Vi lägger oerhört stor vikt på hästens exteriör, hästen ska vara väldigt fint byggd och ha de rätta fysiska förutsättningarna för att bli en riktigt bra tävlingshäst. Vi vill också att mamman och hela moderstammen ska ha bra prestationer från tävlingsbanan, och detta tillsammans med en riktigt intressant hingst gör att vi ser ett starkt ämne att arbeta vidare med.

 Per Linderoth, Bergsåker, är vår senaste samarbetspartner. Per kommer få ta hand om de hästar som inte passar på Solvalla och/eller som behöver en annan miljö och/eller inrikting på sin karriär. 

 Per Linderoth är på väg uppåt

 

 Läs mer om våra TRÄNARE.

 Vi vill skapa en plattform med ett antal ägare som på lång sikt vill äga häst med samma mål och intressen, dvs. där sporten och individen ligger i fokus.

 Stall Lagerkrans kommer varje år besikta flera hundra unghästar för att hitta de individer som enligt oss har de bästa förutsättningara att bli riktigt bra tävlingshästar. Tillsammans med utvalda tränare har selekteringen skett och vi har hittills varje år bjudit ut en eller flera hästar som vi bedömt klarat våra höga kvalitativa krav till delägare och vänner i och omkring Stall Lagerkrans. Dock kommer det inte bli något nyförvärv under 2016. Vi kommer i år att avla fram en egen stjärna ur Laurentius Veloce och sen fortsätta vår lilla uppfödningsverksamhet blandat med något inköp av 1-åringar när vi hittar något väldigt intressant.

Besiktar unghästar

 Vi samarbetar med Easy KB när det gäller administrationen av hästägandet och det finns flera fördelar med det. Framförallt att varje ägare bara ansvarar för sin egen del ekonomiskt, att man har möjligheten att "hoppa av" en häst om man av någon anledning skulle behöva det och att man som delägare själv kan välja hur stor del i varje häst man vill vara med på.

Är DU intresserad av att vara en del i Stall Lagerkrans, tveka inte att höra av dig!

Här hittar du dom hästar som det finns andelar till salu i.