Bli delägare i All For One

All For One

Det finns några få andelar till salu i denna snygga välstammade hingst som går en spännande karriär till mötes.

All For One


2-årig hingst e. Prodigious-Beauty Sund (e. Varenne-Miss U.S.A)

Tränare: Peter G Norman, Solvalla

 

Läs gärna mer om hans stam som innehåller många godbitar.

Att det är en otroligt snygg kille ser ju alla men dessutom är han ett exteriört korrekt! Och en Fransk/Amerikansk stam har ju visat sig väldigt lyckat och gett Sverige 20 av de 30 bästa hästarna vi någonsin haft.

Gå med i en riktigt fin hingst, otroligt fin uppsyn!

 

Priset är 11.000kr per andel!  (En andel är = 1/20, dvs 5%.)

Teckna dig omgående för en eller flera andelar genom att fylla i och skicka in en blankett, ett KÖPANBUD till Easy KB.

 

Våra hästar administreras av Easy KB*. All For One kommer tränas av Peter G Norman och då blir kostnaden ca. 490:-/månad per andel. Obs! Under uppträningen/unghästträningen hos Magnus Skäryd är kostnaden lite lägre.

Adm.kostnader för Easy KB (80:-/mån/andel) och försäkring (40:-/mån/andel) tillkommer samt medlemsavgiften i Stall Lagerkrans (60kr/mån/andel). Veterinär- och tävlingsrelaterade kostnader tillkommer som vanligt, och månadskostnaden brukar därmed ligga totalt på ca 700kr/mån/andel.

 

*Delägaren i Easy KB är berättigad till att - utan att ange speciell orsak - när som helst efter två år "hoppa" av sitt ägarengagemang. Delägaren får då tillbaka 390:- /andel, och har på så sätt en garanterad rätt att avsluta sitt delägande i Easy KB (se bolagsavtal). Tillsammans med det begränsade betalningsansvaret (se köpanbud) ges hästdelägaren härmed en möjlighet att göra en säkrare kostnadskalkyl.