Travtränare Hans-Owe Sundberg

Hans-Owe Sundberg

 Hans-Owe Sundberg är en erkänt duktig tränare och kusk som tar till vara på hästens talang och förutsättningar på allra bästa sätt. Tillsammans med sin fru Rosmarie, som med sitt lugna och fina arbetssätt med hästarna skapar harmoniska och välmående hästar, når de otroligt fina resultat.

 Hans-Owe och Rosmarie har valt att satsa på ett tävlingsstall med runt 25-30 hästar för att kunna ha en närmare och mer personlig kontakt med såväl hästar som hästägare. Med det upplägget får de en mycket god kontroll av varje individ -både tränings- och hälsomässigt - som är så viktig för att ge varje häst de mest optimala möjligheterna utifrån dess egna förutsättningar.

 På senare tid har de haft stora framgångar med bland andra Scarlets Aino, Smashing Klipp, Laritz Supergoal och Dear Jackie som sprungit in flera miljoner ihop. Och senare stjärnor som; Ametrin och Charrua Forlan. Underifrån kommer det alltid nya talanger som tex. Selected News.

 Tidigare har vi haft följande hästar i träning hos Hans-Owe: Light of day (som äldre), Laurentius Èmile (tom. 6-årssäsongen), Laurentius Pelé, Laurentius Glamour (som 4- och 5-åring), Laurentius Romeo (tom. 5-årssäsongen), Laurentius Legio samt Laurentius Cavallo (som 3- och 4-åring) och Laurentius Veloce (som 3-åring) och sist men inte minst Laurentius Cash In (tills han blev 6 år)

 Länk till Sundberg Stable på internet.