Hermine Boko, sto född 2014 e. Timoko - Omnia As <IT> e. Credit Winner

 

Hermine Boko är av den moderna amerikanska typen som man helst ser dom; stor, långa ben men lätt i kroppen. Intelligent huvud och väldigt fina linjer. Ett exteriört praktexempel på ett sto!

 

 

 

För mer information:

Ring Per Lennartsson på telefonnr: 070-6696861

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hermine Boko

sto född 2014 e. Timoko - Omnia As <IT> (Credit Winner - Ima Quick)

Tränare: Per Lennartsson, Solvalla

Skötare: 

 

 

Hermine Boko är enligt John Bootsman en av dom allra finaste 1-åringarna han fött upp 2014. Hon blev tidigt utleasad, Boko Stabels vill INTE sälja henne utan vill försäkra sig om att få avla vidare på denna mycket fina märr, men då den ägarens företag gick i konkurs så har hon precis kommit tillbaka till Boko i Holland varpå Per Lennartsson fick nys om henne och slog till omgående. Per Lennartsson som var nere och besiktade henne rankade henne högst (tillsammans med en 1-årig hingst e. Chocolatier) i kullen. Hermine Boko har en mycket spännande stam, med (bl.a. Elitloppsvinnaren, vann även det franska Kriteriet som 3- 4-  och 6-åring! (3a som 5-åring)) Timoko som fader och en moderstam med mycket fina resultat, bla. med Ima Lula (638.000USD) i 5e led som vann Hambletonian Oaks, vars mamma sprang 13,8 på 60-talet och tjänade över 100.000USD. Ur denna stolinje finns det massor med godis för avelsälskare och mer om stammen läser du under "Hermine Boko Stam".

 

Nyheter

Delägare

2016-01-04

Så här ser andelsägargänget ut:

Benjamin Lehtonen

Per Lennartsson

Christer Segebladh

Mats Johansson

Lars Töverud

Roland Norell

Per Ahlenius

Kjell Andersson

Christer Pettersson

Gudrun Burman

Kjell Lindblom

Björn Rodin

Christer Holmstedt

Tom Hansen

Fulltecknad

2016-01-03

Hermine Boko är nu fulltecknad! Andelsgruppen kommer inom kort startas upp genom Easy KB.

Andelar till salu 1 Kr

2015-09-08

Det finns nu andelar till salu (0 kr) i denna märr som snarast möjligt ansluter till Per Lennartsson i Eskilstuna där inkörningen påbörjas.

Läs mer om "Teckna andelar"

Boko, Holland

2015-08-31

Per Lennartsson åker ner till Boko Stables, Holland, och John Bootsman för att besikta 1-åringar, och hittar ett 1-årigt sto e. Timoko som sticker ut rejält ur mängden och tar den (leasing) på stående fot.