Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

Nytt banjobb

2015-03-19

Laurentius Veloce har gjort det riktigt bra efter viloperioden och har tränat riktigt fint säger Per Linderoth.

Hon var ju inne och gick ett banjobb för 2 veckor sen och i tisdags var det dags igen. Hon var in till Bergsåker och gick på ett riktigt bra sätt 20/2600 meter. Per var jättenöjd och tycker att det bara är att kvala och sen börja starta på. Kroppsligt ser hon jättefin ut, Per sa "Hon ser ut som hon redan tjänat 300.000".

Det enda man kan anmärka på är att hon är lite lägre över höger del av korset. Hon har ju dragit vänster bak lite, vilket hon gjort hela livet (gjorde även mamman, och det gör även brorsan Cavallo) men rent kroppsligt borde hon inte göra det tycker Per, mer att hon skulle dra höger bak i och med att hon är lite lägre i korset på den sidan.

Veterinären fick gå igenom henne, rutinmässigt, och man hittade  en liten liten anmärkning (en halv grad) och behandlade henne med tuppkam i framknäna och i en bakkota. Hon får börja jogga igång i slutet av nästa vecka. Ser allt bra ut så blir det kval på Bergsåker den 2 april.

Antal kommentarer: 1

2015-03-20 18:14:04 - Tom Hansen

Blir riktigt kul att se Veloce på banan. Låter som hon ligger långt framme för att vara ostartad så det kommer bli spännande att se henne i kval och debut.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)