Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

3 * slingan/v

2014-04-23

Hans-Owe berättar att Laurentius Veloce inte är helt 100 rytmisk, i lägre farter sticker hon lite med vänster bak. Man har ju jobbat med henne och detta ända sen hon kom från Lennartsson och Hans-Owe vill gärna att hon ska sträcka ut med bakbenen lika fint som Cavallo (även han hade lite av denna tendens i uppträningen vilket säkert kommer från mamman som gjorde likadant.) och bad veterinären gå igenom henne idag igen.

Man provocerade henne på alla möjliga sätt men hon visade inte den minsta reaktion någonstans så hon har iallafall inte ont någonstans så det blir till att träna fram det perfekta rörelseschemat helt enkelt, hon går på slingan 3 gånger per veckan och när hon får ta i, i backen, så sträcker hon ut jättefint (så när hon får ta i ordentligt så är det i perfekt aktion.)

Känner jag Hans-Owe rätt så betyder detta att det inte direkt är nära till kval nu, utan nu får vi ha tålamod och vänta ut att Veloce får till det där sista. Om jag förstod det rätt så skulle "Fellis" få massera och eventuellt köra lite akupunktur på henne här framöver.

Jag kommer åka ut och se (och filma) ett träningpass om ett par veckor.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)