Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

Uppsmörjd

2014-02-21

Hans-Owe är ju väldigt grundlig och i det här läget när Veloce ska in i nästa skede av träningen och det ska börja tryckas på lite mer och börja förberedelserna mot kval så är Hans-Owe väldigt mån och noga om att hästarna är 100%.

Idag gick dom igenom henne med veterinär och det fanns en liten reaktion i höger framknä och en liten liten reaktion i vänster framknä, inget allvarligt alls men det gäller förstås att hon är helt 100, så man gav en lättare behandling.

Det blir 14 dagar med lite lugnt innan man drar igång ordentligt igen.

<140305> Uppdatering: Man kollade upp Veloce idag och hon var helt fräsch igen och fick klartecken att börja träna för fullt igen.

<140325> Hon har för tillfället lite problem med karledsinflammation, ett bakben är rejält svullet. Det brukar gå över på 1-2 veckor, torrt och fint väder skulle hjälpa. Enligt Hans-Owe ska hon inte ha långt kvar till kval. Maj? 

Antal kommentarer: 1

2014-03-27 17:25:36 - Roland

Det var tråkigt med karledsinflamation, vädret blir väl bättre nu ett tag framåt och att hon frisknar till snabbt. Lång väntan fram till maj när det kanske ska kvalas, spänd väntan på hur Veloce står sig mot andra hästar. Nu har man något riktigt roligt att se fram till.
Roland & Eva
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)