Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

Utvecklas fint!

2013-02-28

Träffade både Erik Holm och Per Lennartsson på Solvalla under gårdagskvällen. Dom berättade att Laurentius Veloce sköter sig mycket bra, hon har utvecklats mycket bra den senaste tiden och rör sig perfekt nu. Hon har även växt och grovnat i och ser mycket bra ut. Dom tränar nu "snabbt" två gånger per vecka och dom har då börjat lägga in lite intervaller på rakbanan där dom för tillfället går i tempon omkring 1.40--1.45.

Tanken är att dom under mars ska ner och gå i 1.35-tempo och i april 1.30-tempo. Därefter avgör man vilka som ska ligga och nöta i 30-tempo med sikte på att debutera som 3-åringar och vilka man ska börja vässa lite för att eventuellt kunna starta som 2-åringar. Man kan om allt funkar som det ska förvänta sig att dom börjar köra premielopp i maj och framåt.

I övrigt kan sägas att hon verkar må bra, är glad och pigg och rusar ut i hagen på dagarna för att busa och leka. Hon har en del humör säger dom!

Allt låter alltså bara bra så här långt.

Antal kommentarer: 1

2013-02-28 19:32:49 - Roland

Nu växer förväntningarna när man får läsa att hon verkar trivas hos Lennartssons, och att det funkar så bra med träningen, hoppas att humöret inte är till nackdel, bra ston brukar ju ha lite humör.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)