Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

Julträning+film

2012-12-27

Vi var idag förbi Jordanstorp och fick där se våra småtjejer träna. Dom joggas lite lugnt nu under jul- och nyårsveckan.

Jag tyckte Veloce såg mycket bra ut idag, hon har växt och ser mycket rejäl ut och travar jättefint. Filmade lite grann och det är Johan som kör Veloce (i blå hjälm) medans det är Erik (i guldhjälm) som kör Runaway.

1-åringarna är drabbade av någon form av svampinfektion men det är inget som påverkar träningen men dom får behandling för det. Efter trettondagen kommer dom dra igång träningen ordentligt, och då kommer man köra med klocka i heaten en gång per vecka till att börja med, målet är att dom ska kunna gå neråt 1.45 i februari och sen går dom ner i tiderna vartefter dom är redo. Med Veloce kommer  man sikta på 3-årstart, hon kommer bli ganska stor och kommer få växa in i kroppen ordentligt i sitt eget tempo. Men av vad jag ser så ser det riktigt bra ut, en plusvariant tycker jag.

Antal kommentarer: 2

2013-01-09 21:10:01 - Lars Töverud, StallLagerkrans

I måndags 7/1 hade Per Lennartsson kört Veloce för första gången då man för första gången körde ett banjobb efter klocka. Man körde 2:00 första kilometern och sedan 1:48 andra kilometern. Hon gjorde det på ett lätt och bra sätt, Per tyckte hon kändes som en blivande racer och att det kändes mer än bra. Kul.

2013-01-12 19:40:29 - Roland

Vad skoj med ett sån fint omdömme om våran Veloce från Per Lennartsson.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)