Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

Går för vagn

2012-10-05

Laurentius Veloce har  nu varit i träning i en månad och det går så bra det kan göra. Hon går för vagn och är snäll och duktig. Dom kör 4 varv på banan varje gång och träningen går mest ut på att lära henne vad det handlar om och att hon lär sig kommandona från tömmarna och vad kusken vill.

Jag var idag ut till gården och hälsade på. Erik tog emot och informerade om hur allt går. Hon fick en hovböld för ett par veckor sedan vilken dom tagit hand om, hon fick stå inne så hon inte fick nåt skit/infektion i såret men nu är det läkt och hon går ute med kompisarna i hagen igen. I onsdags hade tandläkaren varit på besök och då hade vargtänderna rykt och därmed får dom ta det lugnt fram till måndag, inte så lämpligt att ha bett i munnen på några dagar.

Erik och Johan tog in hästarna från hagen och ställde sen upp dom på gräsmattan för lite nya bilder, fler bilder finns i "Galleri Veloce". Erik tycker det är en fin häst som är väldigt snäll och lätt att ha att göra med, hon gör allt dom ber om och det finns inget att klaga på.

Hon får fortsätta utbildningen och om nån månad ska det bli spännande att få se henne på banan och få en uppfattning om hur hon rör sig.

Antal kommentarer: 1

2012-10-05 22:19:09

Hon ser riktigt fin ut, ska bli kul att följa henne.
// Ingert.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)