Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

Fortsätter växa

2012-04-09

Laurentius Veloce

Hon är inte "liten" längre Laurentius Veloce, hon kommer bli en ganska rejäl märr vad det lider, hon växer jättebra och allt ser jättebra ut. Vi var ute och tog några bilder på henne i hagen idag som ni ser här nedan. Som vanligt är hon väldigt social och vill bara stå och mysa och vara nära hela tiden. Hon har bra psyke för hon bryr sig ingenting om vad som händer runt omkring och kommer nån som hon inte tycker om så visar hon att nu är du för nära och så går dom undan. Nu tuggar hon morötter som vilken annan häst som helst, det var knappt att Lighten fick några för Veloce var väldigt ivrig på att få morötter, tur vi även hade äpplen med oss till Lighten. På tal om Lighten står hon kvar på Vada, jag har inte hört något om när hon ska exporteras till Norge.

Laurentius Veloce

Veloce kommer stå kvar en dryg månad till på Vada och sen är det dags att åka på "kollo", på sommarbete till Ekeby Gård i Tystberga där hon får massa jämnåriga kompisar att leka med hela sommaren innan allvaret drar igång.

Laurentius Veloce

Laurentius Veloce

Antal kommentarer: 4

2012-04-10 21:55:56 - Roland

Ja hon har växt till sig ordentligt som man ser på bilderna,Veloce blir nog ganska stor vad det verkar när hon är färdig.Kul att få många nya kompisar när hon flyttar till Tystberga över sommaren.Jag får ta den vägen till solvalla längre fram i maj någon gång när det passar.

2012-04-10 22:16:08 - Lars, StallLagerkrans

Ja, vi får åka dit ofta

2012-04-24 09:51:18 - Lars, StallLagerkrans

Igår måndag transporterades mamma Lighten till Skråmsta där den nya ägaren har för avsikt att betäcka henne med Love You. Veloce får nu klara sig utan sin mamma framöver, hon var lite ledsen direkt efteråt men var lugn och fin redan till kvällen hälsade Lena på Vada.

2012-04-24 18:56:28 - Tom

Då får vi önska nya ägaren och lighten lycka till vidare. Love You är ju ett mycket spännande val.

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)