Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

Ej dräktig

2021-08-21

Laurentius Veloce tog sig inte i år (seminerade med Trixton) och det gör inte så mycket. Hon har gått dräktig 3 år i rad och det blir skönt för henne att återhämta sig ordentligt och fokusera på att fostra lillkillen (Apollo).

När jag besökte dom idag så visar Veloce åter igen vilken härlig personlighet hon har. Dom var längst bort i den stora hagen (de är nu i en ny hage) så efter att jag gått några hundra meter och letat efter dom och gick fram till henne så fick jag hälsa på henne kort men sen dissade hon mig totalt. Hon började vandra iväg, fick med sig hela flocken och med mig efter. Hon gick med tydliga snabba steg och gick ända upp till ingången där jag hade bilen. Där ställde hon sig och när jag kom så gick hon fram till mig och typ; nu kan du klia mig. Då stod hon helt still och ville att jag skulle klia på henne, men hon var ändå inte helt nöjd. Då kom jag på - jag hade ingen piggborste med mig - så jag fick hämta en i bilen och Då blev hon nöjd! Vad rolig hon är!

 

Laurentius Apollo (hingstfölet e. Readly Express) sprang och skuttade lite medans Veloce vandrade men han höll sig nära henne hela tiden. De är ju nu tillsammans Hela flocken i samma hage, så där går dryga 25 märrar med föl, så omkring 50 hästar, och därigenom massa nya föl och mammor att hålla koll på och lära känna så tryggheten hos mamma känns säkrast.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)