Här kommer det löpande info om Laurentius Veloce

Soligt o geggigt

2017-09-16

Vi åkte ned till Tystberga idag och hälsade på hästarna, det var soligt och varmt men lite geggigt i hagen efter allt regn.

Veloce stod och åt hö medans Allegra umgicks med att av de andra fölen i hagen. Allegra kom fram och stod och snuffade på mig och barnen länge men när Veloce hade ätit klart gnäggade hon glatt och gick till mamma och fick sig en slur med mjölk.

Sen kom dom fram igen och Veloce fick sina morötter och blev kliad tills hon var nöjd och då gick dom iväg igen. Då passade vi på att prata lite med Anders som varit in till kliniken med henne för att röntga frambenet och det visade sig att hon hade en liten fraktur (spricka) i framknät, men det var en god prognos och det skulle nog läka på 5-6 veckor enligt veterinären så då blir det ett återbesök.

Sen stod dom och väntade på oss vid ingången så Veloce var nog inte nöjd så jag gick tillbaka och stod och kliade lite till på henne, både såg ut att vilja ta en liten siesta mitt på dan, så Veloce stod och halvsov när jag kliade på henne och Allegra la sig ned i gräset och sov.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)