Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Sandra uppspelt

2014-03-23

Vi har fått senaste nytt från gulliga Sandra med Laurentius Legio.

Hej på er! Jag är just nu helt uppspelt över Legio!

Men jag ska börja från början av denna månaden; jag har varit 2 ggr hos min vän och gjort ridjobb. Vi har kanske haft 1,50 tempo för jag vill först träna kondition med han så vi jag vet inte hur långt vi har kommit i distans men vi har varit ute i 1 Tim och 40min. Och där jag åker iväg och tränar så måste vi rida på asfalts väg en bit, sen rider vi utmed skidbacken som finns i Ulricehamn. Man kan tro att han skulle bli stressad av detta men Legio bara tuffar på. 

Tyvärr så blev hans kompis Lill Erik (helbror till Eric trot) sjuk i kolik förra helgen så vi får vänta tills nästa vecka och rida ihop igen.  Så istället kör jag jobb hemma ist och är igång och klättrar i Bergen igen. Jag hoppas han håller för detta lite tuffare upplägg nu. 

Och snart sätter jag den tyngre vagnen på honom och kör sakta så han får dragmuskler. Och igår red jag "fort" o backen och det är därför jag är uppspelt för att det gick riktigt bra igår kändes rejäl och tog i. Åker nästa månad till banan och kör jobb förhoppningsvis till påsk. 

Han tackar för pussen. Ha en bra helg och ta hand om er! // Sandra

Antal kommentarer: 2

2014-03-26 21:48:41 - Niklas Bååk

Vilken bana kör hon på? Vet vi något datum?

/Niklas

2014-03-26 22:51:01 - Lars, StallLagerkrans

Hej, det är Axevalla hon kör banjobb på. Vet inget datum, hon siktar på påskhelgen men det styrs nog av hur Legio känns. / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)