Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Snabbjobb

2012-11-07

Jonas Moberg var idag in till Färjestad med Laurentius Legio igen. Han gick ett snabbjobb ihop med en annan häst och dom körde 1.23. Jonas fick sitta och mana på honom  och sen när dom skulle öka farten sista biten så la han ner verksamheten, gick över i passgång och Jonas kommentar efteråt var att det här var inge bra. Han har fått mycket grundträning och har kännts bra i träningen hemma på gården men inne på banan så visar han inge vilja alls. Han hade trampat igenom rejält också och det var ju lite såna takter han visade som 2-åring när han var svag bak, man hade ju hoppats att han hade blivit tillräckligt stark nu för att orka med sig själv. Man körde med helstängt huvudlag denna gång för att testa något nytt men det var ingen skillnad.

 

Jonas skulle fundera lite, men som han är nu så är han inte kvalklar iallafall. Jonas tyckte vi skulle prova att köra banjobb om två veckor igen, men blir det inte bättre inom närmaste månaden så får vi nog fundera på vad vi ska göra.

Antal kommentarer: 2

2012-11-10 13:52:43 - Bengt Järpenge, jarpenge@gmail.com

Det ser mörkt ut när de gäller Legios framtid som tävlingshäst. Finns det några tecken som tyder på motsatsen. Det är kanske bara att bita i det sura äpplet och försöka finna en alternativ tillvaro för honom?

2012-11-10 22:44:05 - Lars, StallLagerkrans

Ja, vi får nog börja tänka i dom banorna.....
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)