Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Hästägarträff

2012-09-15

Vi var idag inbjudna av Jonas Moberg för att se våra hästar ute på banan och på kvällen delta på gårdens pubkväll.

Jag och Maria var tidigt på plats och Maria myste med Legio som hon inte träffat på länge och så fick han lite morötter och blev ompysslad och borstad, han var lite lerig efter att ha varit ute i hagen och rullat sig ordentligt. Sen var det dags för Emil att få samma omvårdnad.

Jonas bjöd sen på en kopp kaffe i solskenet medans vi väntade in övriga delägare som skulle komma, Tom, Ingert, Pia och Roland anslöt och det var därmed dags att sela på hästarna och Jonas satte en dubbelsulky bakom Legio så delägarna skulle få prova på att köra häst med Jonas bakom sig. Undertecknad körde Emil.

Först ut var Ingert som hoppade upp bakom Legio och tog en vända i skogen som uppvärmning innan det blev en repa på rakbanan, sen blev det en runda var för Tom, Roland och Pia också.

Jonas o Roland

Här ser vi Jonas Moberg och Roland som satt sig upp bakom Legio

Här kommer även en kort film från banan:

 

Efter avslutat träningspass så blev det en dusch och en liten promenad för hästarna innan dom fick komma in i boxen igen och där fick dom lite morötter i belöning.

Allt är bra med Legio och träningen löper på som planerat med sikte på kval i november.

Under kvällen anslöt ca 20 personer till pubkvällen som började med V75-sändningen och fortsattte med underhållning och sedan mycket god mat och dryck.

Det var en mycket trevlig dag, ett stort tack till Mobergs!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)