Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Stor skillnad

2012-06-15

Jonas låter väldigt nöjd med hur Legio utvecklas. Han tycker det nu är stor skillnad på hur han känns om man jämför med för 4-5 veckor sedan.. Han orkar hålla ihop travet fint och tar för sig ordentligt i träning. Han har haft springrem på honom då han från början sprang och slog mycket med huvudet (det gjorde han hemma hos oss också) och han har nu lärt sig (på ridspråk: att gå i form) att bära upp kroppen på rätt sätt och jobba igenom med ryggen ordentligt vilket gör att dom blir starkare i hela kroppen och därigenom också orkar hålla ihop travet ordentligt mycket mer. Han går 8 intervaller i 45-tempo varje pass just nu och känns som sagt stakare och starkare, det låter mycket bra tycker jag.

Legio förra sommaren

Jonas har ju sin hästägarfest imorgon lördag, men jag själv ska på bröllop där vigseln faktiskt sker i Solvallas vinnarcirkel och festen under kvällen även den är på Solvalla, ska bli mycket roligt. Men dom som vill och kan får gärna åka över till Jonas gård där det är ett gediget och bra program som avslutas med god mat och dryck. Ta kontakt med Jonas isåfall: 070-6428803 och mer om eventet läser du på hans hemsida.

Antal kommentarer: 1

2012-06-17 11:01:04 - Roland

Jag har varit hos Jonas Moberg på en mycket trevlig och rolig dag,som började med att dom som ville prova på att köra häst fick göra det,inte helt själva förstås, men det var en go känsla när hästarna drog iväg(en utav hästarna var Lavenir som var bra som 2-3 åring),det var lite skitigt efter en regnskur men kul var det att få testa på.Sedan visade de upp hästar som Jonas och Tom betättade om,där efter pratade Tom Lund om sin avelsfilosofi som var intressant att höra, det gick på norska men man förstog bra ändå. Maten var jätte god och sedan avslutade vi med V75 som inte gick så bra.
Innan jag styrde kosan hemåt igen så var jag och klappade om Legio som smaskade i sig morötter,snäll och go är han också.(inlove)
Synd att inte fler kom dit för där missade ni något riktigt skoj, vi var väl omkring 20 pers
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)