Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Bättre o bättre

2012-06-07

Pratade med Jonas idag som berättade att han varit ute och kört Legio senast imorse. Han känns bättre och bättre nu, orkar med sig ordentligt och fattar mer vad det går ut på, han tar riktigt tag i grejerna nu så det låter positivt.

Han hade fått avbryta dagens sista intervall för då hade korna kommit fram och ställt sig vid staketet precis bredvid banan och det tyckte Legio var otäckt *skratt*

Det är bara att nöta på, men det känns som att han utvecklas i takt som förväntat och det är bara att hoppas att det flyter på även framöver.

Ibland skriver Jonas lite om träningen på hans hemsida så följ gärna den.

Jonas Moberg har även bjudit in sina hästägare till en hästägarträff lördagen den 16 juni, mer om den kan ni läsa om på hans hemsida. Är man intresserad att åka dit är det bara att anmäla sig direkt till Jonas, kontaktuppgifter hittar ni på hans hemsida. 

Antal kommentarer: 4

2012-06-07 17:12:59 - Roland

Hej! kommer att anmäla mej till hästägarträffen hos Jonas, det verkar bli en trevlig lördag.Är det fler som tänker åka till säffle?

2012-06-09 10:54:19 - Ingert Lundborg

Hej! Roland!
Ja jag tänkte anmäla mig till
hästägarträffen hos Jonas.
Tror att det kan bli en intressant dag.
// Ingert.

2012-06-11 09:32:27 - Bengt Järpenge, jarpenge@gmail.com

Tack Lars för återkommande trevlig info om Legios väl och ve. Jag vill också uppmärksamma delägarna att jag bytt e-adress. Tyvärr så kan jag inte vara med på Jonas träff den 16:e. Det hade annars varit väldigt intressant.
/Hälsningar Bengt

2012-06-13 22:08:07 - Ingert Lundborg

Hej! Tyvärr så blir det ingen resa för mig till Jonas Moberg i helgen.
Det hade varit kul att träffa Legio.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)