Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Legio till Säffle

2012-03-17

Idag körde vi iväg Legio till Jonas Moberg, en nätt tur på 12 timmar ToR. Jonas håller till några mil nordväst om Säffle där han har en gård med 14 hästar (15 nu med Legio), varav sex 2-åringar. Utöver detta har han tre fölston och så fanns det åtta 1-åringar efter Judge Joe på gården som gick på lösdrift.

Jonas har även ett aktivitets och konferens-center på gården dit företag eller föreningar kan komma för kick-off eller konferanser. Mer om Jonas verksamhet kan man läsa om på hans hemsida.

Legio får ju inte bita i morötter och äpplen på ett ½år så vi brukar riva morötter åt honom och när han hör att man står och river med rivjärnet så blir han alldeles vild killen, han är för skön.

Legio har de senast två veckorna verkligen varit full av energi så det känns bra tajmat att han nu ska få koma igång att träna igen så han få möjlighet att göra sig av med all överskottsenergi han har i kroppen för tillfället.

Han få ju inte ha bett i munnen förrens 17 april så första månaden kommer han få gå i skrittmaskin och därefter vattenmaskin för att komma igång. Därefter blandar man upp träningen med vanlig träning för vagn. Sen fortsätter Jonas träningen efter hur han känns och fungerar och efter sommaren, planen är i augusti, så gör vi en avstämning med Hans-Owe hur och när det är dags att flytta tillbaka till Taxinge och Sundbergs igen.

Nu är det ju väldigt långt till Legio så det blir förmodligen inte samma uppdateringsfrekvens med info, bilder och filmer som normalt men Jonas skulle försöka hålla oss uppdaterade om hur det går för honom samt skicka nån bild om han får möjlighet. På hans hemsida brukar han emellanåt skriva korta rapporter om hur veckan varot träningsmässigt så håll koll även där.

Jonas berättade även att han planerar att ha "öppet hus" den 5e maj så är det någon som är intresserad av att följa med dit så går det bra att höra av sig.

 

Antal kommentarer: 1

2012-03-18 12:45:39 - Ingert

Det här tror jag blir jätte bra för Legio.(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)