Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Efter olyckan

2011-12-18

Laurentius Legio var för nu nästan 3 veckor sedan med om en olycka efter att han kommit lös (han blev rädd för något och slet sig).

Han fick fin vård på Ultuna i en vecka och har nu varit hemma i nästan två veckor och allt läker jättefint. Han är pigg och glad och full av energi så han tycker det är jobbigt att stå i sjukhage/box då han vill ut och leka med sin kompis Porsche.

Vi är ute och promenerar med honom ett par gånger om dan så han får röra på sig. Nu i helgen lät vi honom vara lös på ridbanan då såret läkt så fint. Han blev hur lycklig som helst och sprang och lekte med Porsche som gick i hagen bredvid ridbanan.

 

Han äter hur mycket som helst och är helt tokig i maten när den serveras, han bara slänger sig över den och mumsar och gottar sig. Om ca tre veckor är det återbesök hos veterinärerna på Ultuna.

(Delägarna är detaljerat informerade per mail löpande under den här perioden och jag har medvetet avvaktat lite med att lägga ut det officiellt.)

Legio verkar efter omständigheterna må bra och han är glad och pigg., tur i oturen var ju att han ändå skulle ta det lite lugnt ett tag. // Lars & Maria

Antal kommentarer: 2

2011-12-18 17:38:16 - Roland och Eva

Skönt att se att han är så pigg och glad. Man kan verkligen se att han blev lycklig när han fick springa och busa loss lite:D
Tack för all tid ni lägger ner och att ni tar så väl hand om honom (flower)

2011-12-18 18:19:55 - Ingert

Härligt att se Legio full av energi.
(inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)