Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Flyttar

2011-11-14

Som Hans-Owe Sundberg tidigare varit inne på så är inte Laurentius Legio helt färdig i kroppen för att tränas fullt ut. Hans-Owe förslog för ägargruppen att Legio skulle få lite lugnare träning för att bygga upp muskler och styrkan i lederna ordentligt. Legio behöver tid, inte tuff träning, för att utvecklas och efter diskussion i ägargruppen hur vi skulle gå vidare beslutade vi att jag och Maria tar "hem" Legio till oss och det ridstall som Maria har sin häst i och att vi själva kommer hålla igång Legio lite lugnt och försiktigt så han både får växa färdigt och kan bygga färdigt sin kropp ordentligt innan vi åter sätter honom i ordentlig träning igen. Planen är att han får lugn träning i långvagn, ridträning samt longeras under vintern och när våren tittar fram sätter vi honom i ren konditionsträning i några månader innan vi lotsar in honom i Hans-Owe´s träning igen nästa sommar.

Därmed åkte jag och hämtade Legio hos Hans-Owe nu ikväll och Legio är nu i sitt nya stall med nya kompisar.

Porsche & Legio

Porsche Life, dressyrtalang, är en 3-årig valack som ägs av Maria. Legio har fått boxen brevid Porsche så dom kan lära känna varandra lite innan det imorgon bitti är dags att släppa ut dom i hagen tillsammans, förhoppningsvis kommer dom få riktigt roligt tillsammans.

Det finns ytterligare en valack i stallet och det är Rutger, även honom hälsade Legio på under kvällen inne i stallet. I övrigt är det ston vilka glatt gnäggade när snyggingen Legio klev in i stallet.

Rutger & Legio

Vi kommer fortlöpande rapportera om hur det går för Legio.

Antal kommentarer: 1

2011-11-21 20:31:59 - Roland

Undrar hur Legio trivs med sitt nya hem efter en vecka?
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)