Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Seglinge + film

2010-10-06

Legio är alltså på plats hos Kjell Jonsson på Seglinge gård i Almunge. Han har fått stifta bekantskap med sele och huvudlag då han fått ha det på sig någon timme per dag i boxen. Därefter har det varit hagen och ute i det friska vädret som gällt.

Legio på Seglinge

Han verkar väldigt tam och hanterad, snäll och med en härlig uppsyn. Nyfiken och social enligt Kjelle. Kjelle tycker det är en väldigt fin individ och är mycket nöjd med hans exteriör.

Legio exteriör

Han kommer nu i 2-3 veckor köras in, dvs. tömköras först utan vagn och sedan med vagn och därefter om allt funkar bra och han känner sig trygg och bekväm med all utrustning så börjar man trava lugnt och föriktigt med honom.

Kjelle säger att det verkar vara en väldigt förnuftig herre så det ska nog löpa på utan problem.

Vi mätte honom, hans stod så snällt på gången så det var inga problem, och han är 151 cm över manken, vilken är väl markerad, och normalt växer dom ca 9-10 cm och han beräknas alltså bli nånstans kring 160-161 cm, alldeles perfekt.

Och med den talang som han storebröder visar (Putte favorit igen, nu på V75 på lördag och vår egen Romeo som vi sett är en riktigt fin talang) och Legio´s fina exteriör och härstamning så är detta vårt mest intressanta inköp hittills till Stall Lagerkrans.

Andelarna kommer (borde) gå åt hur snabbt som helst, så är du intresserad - tveka inte utan teckna dig för andelar så fort som möjligt. När vi får en första indikation från Kjelle att allt funkar i vagn och att han visar samma spänst och trav som Romeo så kommer vi höja priset rejält. Det här känns som "en värsting".

<Teckna andelar>

Fler fina bilder finns i <Galleri Legio>

Här nedan hittar du en liten filmsnutt med honom från hagen på Seglinge

 

<46912>

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)