Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

HOS hälsa på

2011-07-01

Idag var Rosmarie och Hans-Owe Sundberg ute hos Kjelle i Seglinge och hälsade på. Dom har ju tre 2-åringar som får sin uppträning där och passade på att provköra allihopa idag.

Laurentius Legio

Det Kjell anmärker lite på är att han inte tycker att Legio tar i ordentligt i jobben. Han kommer även in med låg puls och har snabb återhämtning så det är lite lurt. Kjell tycker även att han inte blivit tillräckligt stark i bakkotorna än vilket resulterar i att han trampar igenom lite grann, inget allvarligt men det syns att han sliter lite på hovskägget när han sprungit. Detta blir förhoppningsvis bättre med mera träning.

Hans-Owe plockade ut honom på rundbanan och värmde upp i ett par bakvarv och vände sedan upp och körde 1.42 full väg och tyckte att det här var ju inte alls så tokigt! Han är mycket maffigare än storebror Romeo, är lite tyngre och har en tyngre aktion jämfört med Romeo då. Legio är inte lika lätt i kroppen och kommer därmed behöva lite mer tid på sig för att bli tillräckligt stark och därmed få upp spänsten tillräckligt.

Laurentius Legio och HOS

Fler bilder på Legio hittar du i "Galleri Legio"

Hans-Owe tyckte även, då han såg lite galla i en led, att man skulle röntga om honom för att se om det finns något som stör honom fysiskt som gör att att han inte tar i ordentligt så detta skulle Kjelle ordna under den kommande veckan.

I övrigt var Hans-Owe nöjd och sa att det var en riktig travare och att han skötte sig bra i jobbet för övrigt. Han tycker att det bara är att nöta på och ge Legio den tid han behöver för att få upp rätt styrka helt enkelt.

Jag filmade dagens träningspass:

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)