Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Tränar + film

2011-01-28

Laurentius Legio tränar på och går nu lite längre sträckor och i ordentligt tempo så han får bra med träning 4 dagar/vecka. Det blir gott att ha i kroppen som grundträning framöver. Dom kör några varv på banan som uppvärmning och sedan löper dom ut på en slinga som går runt Seglinge.

Laurentius Legio

Han rör sig fint, har en jättebra kordination och känns enligt Kjelle riktigt bra när han sträcker ut. Han får gå utan någon som helst utrustning, öppet huvudlag, inga skydd någonstans då han travar så fint, klockren benställning fram och breddar fint när han travar.

Nu när solen har kommit fram så blir det lite skuggor som han är lite ovan vid och dessutom var det en traktor som stod precis bredvid banan idag som var lite läskig precis i stallsvängen men efter att ha sprungit och kikat på den lite kunde han slappna av mer och mer.

 

 

Han rör sig som sagt jättefint och nu gäller det bara att nöta både teknik och kondition i några månader och sen när det blir fina vår/sommarbanor kan man börja köra lite tempo för att sakteliga sikta mot en första uppvisning i ett premielopp på Solvalla i sommar.

Sista veckan har det verkligen tagit fart på intresset kring Legio (en seriös spekulant ringde även och bjöd på hela hästen, men den här säljer vi inte!) och om nu alla skickar in köpanbud som sagt det så finns det bara kvar två/tre andelar. Så är du i valet och kvalet så är det dags att slå till nu. Läs mer.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)