Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Gaffelband

2014-06-08

Tyvärr får vi meddela att Laurentius Legio inte verkar tåla träning även nu som äldre. Han har fått en gaffelbandsskada (i april) som tyvärr verkar ganska ordentlig.

Sandra hade i planerna att börja med snabbjobb på bana men innan dess small det till vänster bak och det verkar tyvärr vara så att Legio inte riktigt är byggd för hård träning.

Sandra är förtvivlad då hon verkligen gillar Legio men det är ingen idé att jobba vidare med honom då han helt enkelt inte är gjord för detta.

 

Uppdateras <140618>

Sandra har nu hittat en 19-årig tjej som bor på en gård i Kristinehamn där de har massa islandshästar. Hon ska ha Legio för att mysa runt lite i skogen. Hon har varit nere hos Sandra och de hade funnit varandra och båda skötte sig fint tillsammans. Hon kommer hålla Sandra uppdaterad så allt är bra med Legio och Sandra kommer även åka upp till henne och hälsa på Legio.

Skönt att killen får ett härligt liv i skogen med massa mysiga ridturer.

 

Antal kommentarer: 3

2014-06-08 19:57:53 - Roland

Så tråkigt för Sandra, nu när dom var på gång. Legio kan nog bli en bra ridhäst ändå.

2014-06-09 14:18:16 - Lars

Sandra skulle höra sig för om det fanns någon som ville ha en trevlig ridhäst, är det någon som vet någon som letar så hör gärna av er till Sandra. / Lars

2020-10-25 05:52:04 - Theresa, zally66@hotmail.com

Legio är hos mig och stortrivs (inlove)(inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)