Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Tränar

2014-12-03

Laurentius Cavallo tränar på hos Per Linderoth. Man har fått lite sämre träningsförhållanden för tillfället. Kylan har kommit men ingen snö så det är lite hårt i backen så träningen hemmavid får bestå av längre men lite mer lugna träningspass, när dom ska köra tempojobb får dom åka in till Bergsåker.

Cavallo ska gå tempo på fredag men man hoppas att man ska kunna köra några intervaller med honom hemma och slippa dra in honom till banan.

Enligt Per känns han fin och dessutom lugnare än innan operationen, så det lovar ju gott.

Anneli, skötaren, berättade att Calle är nyklippt och fin. Hans vintertäcke från Hans-Owe räckte inte till i Norrland så man har plockat ut ett nytt varmt skönt täcke åt honom.

Han kommer få gå nuvarande träning en månad till. Under januari kommer man börja köra lite banjobb inne på Bergsåker med sikte på årsdebut i början av februari.

Per Linderoth åker på semester till Usa på söndag 7/12, åter hemma 21/12 igen. Sen är det jul/nyår osv så nästa rapport kommer efter att han varit inne på Bergsåker och gått sitt första banjobb i början av januari.

Antal kommentarer: 1

2014-12-05 09:00:55 - Eva & Roland

Härligt att höra att allt är väl med vår fine Calle.(star)
Särskilt skönt att höra att han verkar lugn och balanserad. Vi ser fram emot fortsatt positiva rapporter när "fartträningen" drar igång.(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)