Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Lite snorig

2013-10-11

Laurentius Cavallo blev som sagt behandlad efter senaste starten och har därmed fått ta det lilla lugna. Han har denna vecka även varit lite snorig / förkyld men det verkar vara på gång och släppa så stallet tror att man ska kunna vara igång med träningen igen nästa vecka som planerat.

Hans-Owe får känna lite på honom och se om han ska göra nån mer start i år, han har ju iofs inte gjort så många starter men vi har ju en viktig vinterträning framför oss, så han kommer rätt förberedd in i 4-års-säsongen där jag gärna ser honom i Derby-uttagningarna i augusti.

<131015> Calle hade gått jobb igår och kändes väldigt fin. Det var en flismaskin som stod några hundra meter bort som förde lite liv och vi dett tillfälle blev Calle rädd för den och hoppade till, förmodligen slog han sig på vänster framben och fick lite ont. Dom kylde ner det och veterinären kollade på det idag och det såg inte ut att vara någon fara och han var inge halt så det är bara att fortsätta träna på. Som sagt så får vi se om det blir någon mer start i år, Hans-Owe får bedöma det själv utefter hur han känns i träningen.

<131023> Cavallo får gå in i en period av vinterträning med sikte på att komma ut i februari/mars.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)