Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Solvalla 9/8

2013-08-09

Superlativen snurrar i mitt huvud och jag vet inte vilket jag ska välja, jäklar vad bra Laurentius Cavallo är! Helt otroligt!

Han såg jättefin ut i värmningen och var jättelugn och fin i stallet också.

Loppet innan hade massa omstarter så det blev inte perfekt uppladdning att behöva stå selad på gången så länge innan dom kunde ge sig ut på banan men Calle såg lugn och obesvärad ut.

Precis i startögonblicket tar han ett par galoppsprång men ställer sig snabbt i trav igen, tappar en del mark och kommer iväg som sista häst vilket sen blir 3e utvändigt när positionerna är intagna. HOS attackerar 700 kvar då dom där framme sticker undan, vilar i 2a utvändigt genom sista sväng och går ut i attackläge på upploppet. Tyvärr är inte Calle helt reglerbar då utan HOS får sitta och bära honom lite sista biten. Calle går 1.14,2/2000m med 1.12 sista varvet kryddat med 10,5 s./700. OjOjOj, till en 3e plats på 1.15,1. Helt ofattbart bra, och då kunde inte Hans-Owe ens köra på honom till slut och dessutom helt neddövad med bomull och fast huva. 

Det här känns helt underbart, egen uppfödning dessutom!

Som sagt så var han inte helt körbar till slut så Hans-Owe skulle låta veterinären gå igenom honom och se att allt är okey, banan var väldigt stum så det sliter lite mer på hästarna och smågrejer märks tydligare, dessutom blir det nog ett par lätta boots fram på han nästa gång.

Det känns väldigt spännande!

 

Antal kommentarer: 3

2013-08-10 08:19:22 - Mia

Tjoho så bra. Lilla hästen har blivit så stor och duktig. Nu hoppas vi han får vara frisk åh hel. (star)(star)

2013-08-10 09:01:28 - Eva

Oj, oj, oj vad detta är kul :D
Han såg verkligen helt strålande ut(star)
Spänningen stiger inför framtiden :)
Eva & Roland

2013-08-10 17:59:15 - Tom

Såg ju loppet på plats igår och har också kollat några gånger nu på liven och det är bara att inse två saker. Vi har en väldigt talangfull häst och det är väldigt hårda pix på Solvalla. Otroligt nöjd med Calle, håller han sig frisk och hel så kommer vi få mycket kul med honom.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)