Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Växer

2010-10-10

Allt är bra med lill-killen, han växer jättemycket och är för tillfället rejält överbyggd bak.

Cavallo

Han är lika mysig och social som vanligt och älskar när man kliar och myser med honom. Nör han rör sig så travar han konstant, man ser honom väldigt sällan galoppera fram (tvärtom mot hans kompis som bara galopperar i princip när hon ska framåt) så det verkar vara en naturtravare, det är bra att han tränar på trav redan nu, kommer ju bli en hel del av den varan under hans liv.

Calle och I love Champagne

Han kommer bli jättefin, allt ser exteriört jättebra ut så här långt och ska man gissa redan nu så blir han någonstans kring 161-162 cm.

Nästa vecka så ska Hans-Owe Sundberg komma och titta på honom.

Inom kort så kommer man sära på honom och Lighten på nätterna (dom kommer då stå i boxarna bredvid varandra så dom ändå är nära) framförallt för att det nu är dags för Calle att börja äta kraftfoder (vi köper in speciellt kraftoder för föl åt honom med extra tillskott av protein och mineraler) och så får dom gå tillsammans ute i hagen på dagarna. Men även för att Lighten som är dräktig ska få lite lugn och ro och nu kunna spara lite kraft och energi för att ta hand om den nya individen som växer i magen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)