Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

3 år

2013-01-01

Idag fyller Laurentius Cavallo 3 år eftersom alla hästar fyller år den 1a januari oavsett om dom är födda i mars/april eller ex juli. Cavallo går alltså in i sin viktiga 3års-säsong med kval och debut som därmed närmar sig. Ska bli oerhört kul att se vad han kan uträtta och se resultatet av vår första egna uppfödning. Vi var förbi Calle med morötter idag på bemärkelsedagen.

Hans-Owe är jättenöjd med hur Calle känns i träning, han var superfin i veckans jobb tex. och han kommer mer och mer så det låter bra, hoppas det håller i sig så ska det bli mycket spännande att se honom i kvalloppet under våren.

Antal kommentarer: 5

2013-01-03 09:20:43 - Anna

Hej.
God fortsättning till Er alla, ser med spänning på framtiden med Calle, hoppas o håller tummarna att vi får njuta av ett fint 2013 travår.. hälsningar från Gotland

2013-01-03 15:25:52 - Eva

Önskar också God fortsättning till er alla!!
Det skall verkligen bli spännande att följa vår Calle framöver. Extra spännande känns det när man har fått vara med ända från det att han gjorde sin entré i stora världen.
Så jag gör som Anna, håller tummarna för fortsättningen :)

2013-02-28 14:35:21 - Lars Töverud, StallLagerkrans

Jag vet med mig att jag inte skrivit någonting om Calle på länge, det beror främst på att jag varit så förkyld så jag har faktiskt inte varit nånting i stallet och hälsat på. Hans-Owe är så där lagom hemlighetsfull kring Calle som han kan vara när det känns lite bättre än normalt och säger inte så mycket annat än att "han sköter sig bra, utvecklas fint hela tiden".

Förhoppningsvis så kan jag åka ut till gården här framöver nån dag och se ett träningsjobb med honom för att få en egen uppfattning om hur han ligger till, jag återkommer då med en lite längre och utförligare rapport. / Lars

2013-03-02 10:35:28 - Anna

Hej.
Jo jag har saknat lite info om Calle, fast jag vet ni skriver om det är något, nöjd iaf att han sköter sig o utvecklas, för min del är det inte bråttom, "den som väntar på nått gott "" eller va dem nu brukar säga.. :) Häls Anna

2013-03-06 21:07:13 - Richard

Ser att ni drar paralleller till Orion Kronos. Jag köpte in mig på Orions lillebror Razor Kronos nyligen, så nu är vi två ägare på honom. Ska bli mkt intressant att följa.
Lycka till med Calle:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)