Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Till Nygård

2012-12-22

Sundberg Stable och därmed även Laurentius Cavallo har nu flyttat till Nygård i Nykvarn. (Adress: Nygård, 155 93 Nykvarn)

Hans-Owe och Rosmarie höll till på den gården redan mellan 1990--2002 men valde att flytta till Taxinge när man ville fokusera på ett mindre stall med högre kvalitet. När nu gården blev ledig igen tyckte ägaren till gården att det skulle vara roligt om Hans-Owe kom tillbaka och dom kom snabbt överens. Den största skillnaden är väl att Hans-Owe nu själv kommer få sköta underhåll av träningsanläggningen, som att sladda banor osv.  

I början av den här veckan gick flyttlasset (inte så lång flytt, är väl 2-3 km mellan gårdarna) och en stor fördel blir att dom får väldigt nära till stallet hemifrån, några minuters gångväg bara.

 Laurentius Cavallo i sin nya box på Nygård

Calle gick jobb i måndags, blev sen vaccinerad och gick lite lugnt igår fredag. Efter julhelgen kommer man dra igång träningen ordentligt på nya gården. 

Allt är bra med Cavallo och han har skött sig fint i träningen, han har gått mycket på skogslingan de senaste veckorna och kännts fin. Konditions- och styrketräningen fortsätter några månader till innan man börjar köra tempojobb. I februari/mars lär vi få en känska av hur Calle ligger till inför 3-årssäsongen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)