Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Allt väl

2012-11-10

Vi var idag förbi Taxinge och hälsade på hästarna. Calle stod i sin box och tittade glatt upp när vi kom. Vi tog ut honom på gången och borstade lite på honom.

Allt är bra med Calle, han har varit lite förkyld, men inget allvarligt. Han har lagt sig till med vinterpäls så Rosmarie skulle ta och klippa honom för han ser ut som en ardenner. Han tränar på med mycket styrke och konditionsträning och det kommer fortgå hela vintern.

Hans-Owe och stallet kommer per den 1 januari att flytta tillbaka till Nygård där stallet huserade mellan 1990 och 2002. Gården ligger även den i Nykvarn så det blir inte så lång flytt. Återkommer med mer info om gården efter att flytten skett. Huvudanledningen till flytten är att man får in alla hästar under samma tak, i samma stall, vilket underlättar det dagliga arbetet. Nygård håller nu på att fräschas upp och renoveras så Hans-Owe kommer ha det tipp-topp när han kommer.

Antal kommentarer: 1

2012-11-11 13:32:48 - Tom H

Vilken fin häst han är. Ska bli kul att följa hans träning fram mot kval och debut. Även om man lärt sig att det är långt kvar och mycket som ska klaffa så har jag svårt att inte ha ganska stora förhoppningar på den här killen.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)