Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Solvalla 3/10

2012-10-03

Idag var det dags för Laurentius Cavallo att springa sitt premielopp. Han anlände till banan omkring kl. 15. Han hade redan varit ute och lunkat lite hemma, dom gör alltid så. Efter en stund var det dags att ge sig ut på banan för att värma upp och många delägare var på plats vilket var kul.

Laurentius Cavallo

Han skötte sig alldeles utmärkt inne på banan, lite tittig men inget som påverkade, han sprang lätt och ledigt och avslutade sista varvet i värmningen efter 1.33 med 1.29 sista 500 metrarna.

Sen blev det in, bli lite ren, få dricka lite och ta det lugnt i boxen en liten stund innan det var dags att sela ut för premielopp.

Han var lugn och cool och trots att det fanns lite störningsmoment så travade han bara på i sitt fina trav och det såg hur säkert ut som helst när han avslutade med en 1.28-runda med 24 sista 500 som gav en sluttid på 1.28,6/2180m. Grattis alla delägare till premien på 25.000kr. Jag filmade dagens äventyr:

Supernöjda delägare gick tillbaka till stallet där en nöjd tränare stod och log, en glad skötare stod och duschade av honom efter väl förättat värv.

Efter loppet dukade vi upp för premieloppsfika med bla. äggmackor och våfflor och där satt vi en lång stund och njöt av dagens prestation, speciellt sättet han gjorde det på.

 

Här nedan ser ni den officiella filmen från Solvalla:

Antal kommentarer: 4

2012-10-04 17:53:09 - Rolf Nilsson, roastnic@hotmail.se

Jag kunde tyvärr inte se det live men filmen talar för sig. Detta är en jättefin travare. Jag ser fram emot säsongen 2013.
Mvh Rolf Nilsson Halmstad

2012-10-04 21:21:07 - Eva

Lille Calle har blivit stor! och DUKTIG!!
Det var helt underbart att kunna vara med och se honom glänsa. Vilken kille! och vilken premiefika vi sedan kunde avnjuta under glatt samspråk med nöjda delägare.
Tack för en underbar kväll! (flower)(flower)(flower)
Eva och Roland

2012-10-05 08:44:50 - Anna

Hej !!
Vilken häst vi har, :) Vi njöt verkligen.. Stort Tack för det trevliga bemötandet vi fick, gänget runt Calle är fantastiska, jättekul att även träffa dem andra delägarna och supergott fika. Vi fick även avnjuta kvällen med en storseger från Romeo, Stort stort Grattis än en gång..
Soliga hälsningar från Anna & Jocke // Gotland

2012-10-05 19:30:01 - Tom Hansen

Premielopp är alltid kul och speciellt när det bjuds på traditions enlig premiefika med trevligt sällskap efteråt. Det var kul att se Calle för första gången, det är en riktigt fin häst. Jag gillar verkligen hur han rör sig. Det ska bli spännande att följa honom fram mot kval och debut nästa år.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)