Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

2.00

2012-01-11

Pratade med Kjelle Brandt idag på Solvalla som informerad om att dom nu vänt upp i rätvarv och kör dom 2 och 2 så dom får gå i lag. Calle sköter sig utmärkt och gick direkt utan problem 2.00 (dvs. 2 min / km) och det i lätt och fin stil, han har en utmärkt teknik och sätter fötterna precis rätt. Kjelle är nöjd och det är bara att nöta på.

Antal kommentarer: 2

2012-01-13 00:55:26 - Tom Hansen

Calle är verkligen fin och den stammen han har känns ju också otroligt spännande med ett antal plus faktorer. Viking kronos blod på ett Buvetier sto. Franskt-amerikanskt korsning hos både fadern och modern. Sen en sak till som jag tycker är ett stort plus är linjeavel på Bonefish (4+4). Några ex. på hästar linjeavlade på Bonefish är Giant Diablo, Toss Out och Viking Kronos sonen Micro Mesh. Det ska bli väldigt kul att följa hans utveckling fram mot premieloppet.

2012-01-30 16:26:50 - Lars, StallLagerkrans

Calle växer mycket, har lite växtvärk. Han är lite stel och kantig för tillfället därmed. Han ligger ned mycket i boxen och sover vilket också är ett tecken på att dom är inne i en växtperiod. Han tränas lite lugnare under tiden. I övrigt är allt bara bra med honom hälsar Kjell. / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)