Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Växer, tränar+film

2011-12-14

Laurentius Cavallo växer för fullt, han ligger mycket i boxen vilket är ett tecken på det samt att Kjelle märker på utrustningen att han blir större och större. Han är idag 150 cm över manken och inte lika överbyggd bak som senast.

Han har nu fått skor och brodd och har därmed också fått en egen hage så inte han och kompisen ska skada varandra, han är cool och det var inga problem för honom att gå själv. I träningen så är det fortfarande lekande träning där teknik nöts. Dom växer ju och man får anpassa farten efter hur dom rör sig. Efter nyår är tanken att börja köra med klocka och sedan plocka ner honom i tid vartefter med mål att gå premielopp i sommar.

Laurentius Cavallo

Han rör sig fint och allt flyter på som det ska. Jag filmade lite från dagens träningspass:

Antal kommentarer: 3

2011-12-15 01:08:36 - Roland&Eva

Det ser mycket bra ut det här, när han rör sig smidigt och lätt, längtar redan till sommaren och premielopp.Vi får hoppas att det fortsätter lika bra som förut med Calle.(inlove)

2011-12-19 09:58:35 - Anna

Hej.
Tack för fin film på en underbar häst, vilka bakben, Håller med Roland & Eva, längtar till sommaren o premielopp :)
God Jul till er alla, o ge Calle lite xtra morötter i jul.:)Det är han väl värd..

2012-01-04 23:55:27 - Lars, StallLagerkrans

Kjell berättar att unghästarna är vaccinerade och avmaskade under julveckan. Calle fortsätter växa och allt verkar bara bra med honom. Han rör sig jättefint hälsar Kjelle och han kommer nu börja köra dom i lag i rätvarv och börja köra med klocka och sänka dom sakta men säkert i tid. / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)