Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Stabil

2011-11-19

Var och hälsade på ute hos Kjell Brandt och Laurentius Cavallo idag. Kjelle hälsar att Calle sköter sig superbra, han är stabil, sköter sig klockrent hela tiden, travar lätt och smidigt och gör allt han ska på bra sätt.

Kjelle och Calle

Jag borstade honom, spolade av leran från benen och gjorde honom lördagsfin med lite pälsglans i manen och sen fick han lördagsgodis i form av 1 kilo morötter. Han var pigg och glad och gillar att umgås, det är en social och snäll häst.

Allt löper på så bra det bara kan alltså och vädret håller sig ju verkligen till vår fördel när det gäller att träna häst så vi hoppas att det fortsätter så. Kjelle avslutade med att hälsa att Calle är matglad och äter så mycket han bara kommer åt och det är full fart i hagen med honom och kompisen Ville Ha, dom har nu börjat stå lite på bakbenen och snart är det ju brodd-dags så då kommer man sära på dom så dom får gå själva i varsin hage så dom inte skadar varandra nu när lekarna börjar bli lite tuffare.

Antal kommentarer: 2

2011-11-21 08:26:07 - Anna

Hej.

Tack för fin information, kul att det går bra.:)Jag har bara träffat Calle en gång men blev otroligt förtjust i han, just för sitt sociala/nyfikna och trevliga sätt han bemöter en på.
Häls Anna

2011-11-21 09:03:18 - Tom Hansen

Ser fram emot premiefika till sommaren. :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)