Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Tränar fint+film

2011-11-03

Laurentius Cavallo tränar jättefint! Han gör allt rätt och travar jättefint, han sätter fötterna precis där han ska och har ett härligt svung i travet.

Laurentius Cavallo

Kjelle är jättenöjd med honom och det gör ju inte saken att han är så trevlig att handskas med. Han är jättesnäll och gör allt man begär så rätt och så lugnt. Han är väldigt trygg i sig själv säger Kjelle och säger att han tidigt märkte att han hade mycket mellan pannbenen.

Laurentius Cavallo

Han har nu tränat i två månader och det ser redan ut som att han är en fullfjädrad travare. Han går nu ca 7 km varje träningspass i ett tempo som han lätt behärskar för att träna kordination, teknik och kondition. Idag körde Kjelle lite snabbare för att vi tydligt skulle se hur han rörde sig och han verkar helt klart som en riktig talang, det var flera hästar ute på banan men han bara travade och sprang och spetsade öronen och kvastade med svansen. Han verkar tycka att det är roligt.

Laurentius Cavallo

Idag blev han svettig och han har börjat sätta vinterpäls och då blir det ju ännu varmare. Han fick en välförtjänt dusch och massa morötter då han är så himla duktig. Inga problem att duscha honom heller, han står så snällt och fint.

Duschar

Fler bilder på Laurentius Cavallo finns i "Galleri Cavallo"

I övrigt äter han jättemycket och växer allt eftersom, han är fortfarande lite överbyggd och mäter ca 148-149 cm över manken och blir därmed nånstans kring 160 cm när han växt färdigt.

Vi filmade när han var ute och rörde på sig och det såg ut så här:

Antal kommentarer: 4

2011-11-04 01:12:13 - Roland&Eva

Det här verkar bli något extra med Calle han rör sig på ett fint sätt och det verkar som han tycker att det är skoj och trivs med livet.Man får nog göra en visit snart å få se Calle in live under en träning.
Tusen Tack för bra jobb med hemsidan den uppskattar Vi som bor en bit ifrån(flower)

2011-11-06 19:53:39 - Anders, andersekeby@telia.com, www.ekebygard.nu

Kul att se att han rör sej så fint.Lycka till framöver!

2011-11-11 11:10:34 - Anna

Håller med Roland & eva, ni gör ett kanon jobb med hemsidan och visar hästarna väl för oss som bor långt bort. Calle ser så cool och avslappnad ut när han joggar på.. Kul. tack(star)

2011-11-11 13:48:00 - Lars, StallLagerkrans

Tack, vad kul att ni är nöjda. / Lars & Maria
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)