Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Travar + film

2011-09-16

Laurentius Cavallo har nu gått för vagn några gånger med ledsagare och Kjell har låtit väldigt nöjd med honom. Han har verkat sköta sig riktigt bra. Det gjorde mig sugen på att åka ut och titta hur det såg ut och så här såg det ut idag, sent på eftermiddagen. Tack Kjelle och Annicka att ni stannade kvar en fredag eftermiddag och visade upp en riktigt fin hingst.

Första varvet följde Annicka med och andra varvet körde Kjelle honom själv för första gången. Han är ju jätteduktig, han vinglar ju knappt nånting på banan och det man kan se redan nu är att han har en fin spänst i benen, att han sätter benen på rätt ställe, är rättställd och rör sig på ett mjukt och trevligt sätt.

Jag fick en mycket positiv känsla. 

Antal kommentarer: 7

2011-09-17 11:37:15 - Roland & Eva

Vi håller med,det väcker förhoppningar,inte ett snedsteg.Kul att han är så samarbetsvillig, vägen är nu utstakd och den är spikrak (hi,hi,hi)
kanske start som 2 åring,men det är ingen brådska med det,Calle bestämmer det när han är redo.(inlove)

2011-09-18 12:36:42 - Tom Hansen

Kan bara hålla med om att man får en possitiv känsla av detta. Läste en intervju med Thai Tanics ägare för ett bra tag sen och han beskrev honom som en snäll travmaskin. Thai Tanic galopperade enligt ägaren bara en gång på sina 74 starter. Det känns som Calle ärvt lite av dessa egenskaper med tanke på hur han uppträder.

2011-09-20 14:22:49 - Anna

Han ser otroligt stabil o fin ut, långa fina bakben,med ett bra svung i steget, håller med att det ser otroligt bra ut :)

2011-09-24 16:33:05 - Lars, StallLagerkrans

Kjell Brandt hälsar att Calle gick 4 varv på rundbanan igår och skötte sig jättebra. Han kan redan nu säga att Calle har ett riktigt fint "huvud", han är väldigt intelligent och lär sig allt jättefort och förstår redan vad det går ut på. Stora plus hälsar Kjelle!

2011-09-26 08:49:30 - Anna

Hej
va i går och hälsa på "Calle", vilken trevlig mysig social häst, pigg och nyfiken på livet :) Det är kanon där han står, träningsbanan ligger precis utan för stallet. Verkar vara ett lungt område, perfekt för en unghäst att börja sin karriär.. Det kändes kanon verkligen// :)

2011-09-26 12:58:33 - Lars, StallLagerkrans

Hej Anna, vad kul! Calle är social och gillar besök och när man pratar och umgås med honom. Han verkar ju smart och har kommit snabbt in i det här med träningen så det ser ju lovande ut för framtiden. /Lars

2011-10-19 22:10:00 - Lars, StallLagerkrans

Pratade med Kjelle på Solvalla idag och Laurentius Cavallo sköter sig jättebra, Kjelle är jättenöjd med honom och han är jättefin. Allt väl och träningen fortgår som planerat.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)