Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Unghästtränare

2011-08-02

Hans-Owe Sundberg har i samråd med oss beslutat att det blir Kjell Brandt som kommer sköta unghästträningen av Laurentius Cavallo.
Det var Kjell Brandt som hade hand om Laurentius Romeo vilket både vi som ägare och Hans-Owe var väldigt nöjda med och därför provar vi gärna honom igen. Kjell Brandt är riktigt trevlig och en bra kille att ha att göra med och som numera kör in mycket unghästar till andra tränare och då främst till Stig H Johansson. (I årets 3-års-kull har han förutom Laurentius Romeo även kört in Sergeant Pepper (Stig H), hittills vunnit 3 av 8 och tjänat 168.000kr.)
 
En annan viktig del är att "Calle" hos Kjell Brandt också kommer kunna gå ihop med (i hagen så han har någon att leka med) en annan hingst, nämligen Ville Ha som han redan är kompis med från Tystberga som också kommer tränas upp av Kjell Brandt.
Ytterligare en plusfaktor är att det ute hos Kjell Brandt på Hårby Gård finns mycket hästar vilket gör det lättare för Cavallo att senare när det är dags även systematiskt få träna ihop med andra hästar, att gå i lag / gå i rygg osv.
Laurentius Cavallo kommer flyttas till Kjell Brandt den 11 augusti för att starta upp inkörning och unghästträning. Kjell Brandt kommer i första skedet träna och föbereda Calle för premielopp som sker sommaren 2012.

Vi rapporterar vartefter det sker någonting på hemsidan som vanligt.

Mer info om -->Kjell Brandt

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)