Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

På sommarbete

2011-07-09

Laurentius Cavallo har nu varit på sommarbete i två månader och har drygt en månad kvar där.

Vi var idag, tillsammans med Rosmarie och Hans-Owe Sundberg till Ekeby Gård, Tystberga, och hälsade på och tittade till Calle och massa andra hästar.

Calle är väldigt social och kom fram direkt när han hörde våra röster och sen vek han inte en tum från vår sida, han ville bara bli kliad.

Hans-Owe Sundberg tittade på honom och var nöjd med honom exteriört, lite utåt-tåad fram men inget som är något att bry sig om.

Benen är fina och raka, fina haser, långa kotor och fint kors. Han kommer bli något över medel i storlek bedömde HOS och tycker han har drag av fullblod i sig samt att han tycker att Viking Kronos lyser igenom i honom. Han ser fram emot att få in Cavallo i träning.

Det ska bli spännande att se hur han rör sig när det väl ska börjas tränas. Han har ju ett naturligt fint trav har vi ju sett tidigare i hagen.

Han var jättefin och han var väldigt mysig. Han var så glad för besöket och ville inte att vi skulle gå. Han följde med oss genom hela hagen till grinden där han han sa hejdå och vände tillbaka till flocken.

Bilderna i "Galleri Cavallo"

Det finns två andelar kvar till salu i Laurentius Cavallo

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)