Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Bergsåker 5/5

2016-05-05

Anneli var jättenöjd med hur Calle kändes i sista jobbet inför dagens start hemma på Bergsåker. Calle såg också mycket fin ut inför loppet.

Det var voltstart och lite knepiga spår 5 som var förutsättningarna. Calle såg lugn och fin ut men den på spår 4 var väldigt hispig men trots att den störde Calle så tog han trav och pep iväg - Omstart... och så fortsatte det några gånger och Calle var fint iväg (även om kusken höll lite säkerhetsavstånd från 4an... I den giltiga starten och man kommit iväg så slängde kusken ned Calle i andraspår och upp i rygg på en motståndarsom galopperade i en strulig situation. Kusken tog hårt i sin häst så det blev tvärstopp och Calle fick slänga sig åt sidan för att undvika att springa in i ekipagen framför. Det blev galopp förstås.....

Det var ju ett amatörlopp och sånt här händer alldelses för ofta! Öven om man tycker att man har en helt okey kusk själv så är det alldeles för mpnga runtomkring som strular till det allt som oftast - gäller att ha stora marginaler och avstånd i dessa lopp!

Calle följde med bakom fältet och blev nog lite omotiverad till slut också, utan att kusken på något sätt körde på honom.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)