Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Romme 18/9

2015-09-18

När vi (förutom jag var Roland och Eva på plats) kom till stallet höll Anneli på att göra iordning Cavallo för värmning.

Per var ute på innerplan och vämde lite lugnt i långvagn först och sen in i stallet och bytte till sulky. Han körde liugnt och fint några rätvarv och det såg bra ut som vanligt.

Dock var han nervös och stod och skakade lite i stallet vilket han inte brukar göra.

I en första ogiltig start så slängde sig Calle i galopp direkt och det var knappt att Per kunde hålla honom men fick stopp på honom till slut.

I den giltiga skenar han iväg i galopp igen och vill inte vara med över huvud taget, Per får iallafall ned honom i trav efter några hundra meter och kör ordentligt ett varv innan han kör ut till stallet.

Per kände inte igen honom alls idag, så här har han aldrig betett sig tidigare. Man får kolla upp honom och kolla upp halsen på honom också, vecket i halsen som operades bort kanske har växt ut igen, det är inte ovanligt att det gör det och att man får göra om ingreppet.

<150922>

Laurentius Cavallo är uppkollad av veterinär idag och det finns inga fel. Man provocerade även gomsegelt i halsen men fick ingen reaktion (=positivt). Så det är bara att jobba vidare.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)