Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Rättvik 20/7

2015-07-20

Laurentius Cavallo var lika glad som vanligt när vi kom till banan, han stod i boxen och åt.

Den första värmningen var lugn med Anneli i vagnen och sedan körde Per ut och körde några varv i lugnt tempo på banan.

Han gick utrustad som senast med den ändringen att nu satt det rycktussar i öronen i loppet.

Från sitt 6e spår på tillägg så blev det en pangstart, tom lite För bra då det blev dödens när positionerna var intagna. 

Loppet gick i ganska jämnt 15-tempo.

I dödens ville Per absolut inte sitta med Cavallo som forcerades till ledningen för att därefter omgående släppa tillbaka ledningen till (7) Ulf Ohlsson. På sista bortre lång så attackerar (13) Goop och övertar ledningen. I sista sväng tar Goop upp kraftigt och ekipagen bakom blir störda och då sticker Goop iväg med sin som vinner överlägset. Cavallo som får stanna till i sista sväng får lite svårt att få upp tempot igen, inte förrens 100 kvar blir det lite fart på honom, synd på störningen där, iallafall 3e priset som ryker. Nu blir han 4a på tangerat rekord 1.15,1M. 

Hursomhelst så var det en positiv insats. Cavallo är lite svår så vi får försöka ge honom lite fina lopp i draget. Han gick faktiskt över i passgång idag med, 3 meter efter mållinjen.

Men slutomdömet var bra och Per var nöjd. Hoppas han är lite på G nu, och att Per har listat ut på vilket sätt han skall köras.

Calle var trött på tisdagen och låg och sov i boxen hela eftermiddagen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)