Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Bergsåker 3/7

2015-07-03

Som man kunde ana på förväg så krånglade (8) när den kom upp till bilen och galopperade långt innan start och var borta. Cavallo blev nog inte speciellt störd och en lugn start till position sist utvändigt var att vänta.

Där framme öppnades det hårt, och framför datorn satt man och kände att det skulle bli överpace i loppet när det öppnades på 09-tid första 500 och 11-tid första 1000. 

Av någon anledning klev Ulf Eriksson som satt i vagnen ut i 3e spår 900 kvar och påbörjade en attack vilket sen blev 4e spår 700 kvar när han skulle ut och runda ekipage fram till dödens. Väl framme i dödens ungefär efter 1200 meter så ger Calle upp och tar inte i något mer.

Enligt skötaren så sa Ulf Eriksson att han gick på för att Cavallo kändes superfin men att Calle direkt hade börjat hänga på höger töm när han vred på.

Nä, det där blev inget optimalt lopp för Calle och vi får stryka ett streck över det här. Nu får vi nog börja om lite så Calle får lite självförtroende igen efter ett par underliga lopp för hans del. Tror Calle mår bäst av att gå på innerspår, köras på chans, och få speeda sista 300. Och så kan vi ju hoppas att Per kör själv framöver, tror det är viktigt.

Calle kom imål som 7a (oplacerad) på 1.14,1aK. Han avverkade första 1200 nånstans kring 1.12 innan han "gav upp".

Återkommer med kommentarer från stallet när jag hör något. (Per är ju i Halmstad)

Antal kommentarer: 2

2015-07-03 19:06:50 - Roland & Eva

Det är bara att dra ett streck över den här starten. Calle behöver en kusk som känner honom och vet hur han fungerar, vi hoppas att det är Per som tar tömmarna framöver.

2015-07-03 20:26:16 - Lars, StallLagerkrans

Hej! Vi kom överens om att om inte Per kunde köra så skulle vi hoppa över det loppet. Per kommer köra framöver och lugnt och fint och lite på chans för att bygga upp Calles självförtroende ordentligt. / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)