Här kommer det löpande info om Laurentius Cavallo

Bergsåker 7/5

2015-05-07

Per var riktigt nöjd med Laurentius Cavallo inför loppet och skulle testa att köra med helstängt huvudlag, barfota bak och lite mindre grejer för öronen för att väcka upp honom lite.

Det blev en omstart och i den andra starten så är (5) oregerlig och viker uppåt i banan (den var det även i den första starten sa Per) så Per och Cavallo rammar rakt in i det ekipaget. Per ramlar ur sulkyn och Cavallo skenar iväg. Såg lite otäckt ut när sulkyn hoppar och slår.

Cavallo skenar ett varv och springer sedan in på innerplan där det är ett staket för vattnet som finns där. Då stannar Calle och Per kan fånga in honom, sela va honom och gå in till stallet.

Calle har lite små skavsår men är i det stora hela skadefri liksom Per som också klarade sig bra. Calle var lite rädd men var ändå hyfsat lugn och samlad efteråt tyckte Per.

Calle ströks förstås till loppet. Ansvarigt ekipage fick 400kr i böter, hästen fick startförbud och är belagd att göra 2 godkända kvallopp innan den får starta igen, men vad hjälper det oss......

Jag återkommer med mer info om några dagar när jag vet mera.

<150508> Fick sms från Anneli, skötaren, som informerad att Calle var glad och pigg i hagen, åt och drack bra och att benen såg fina ut. Hon tycker inte att han har farit speciellt illa av gårdagens äventyr.

Antal kommentarer: 1

2015-05-08 16:30:49 - Roland & Eva

Så fruktansvärt tråkigt, det här behövde ju inte våran Calle nu när vi skulle börja om. Vi får hoppas att han inte tar åt sig av krocken och skenturen. Trots allt verkar Per och Cavallo oskadda, det kunde gått illa.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)