Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Solvalla 3/10

2012-10-03

Laurentius Romeo vann idag på Solvalla!!

Men vi börjar från början. Han såg lugn och harmonisk i boxen innan loppet, han vill helst vara ifred och ladda innan loppen och vill hellre vara social och mysig efteråt. Han är smart killen, han vet vad det går ut på. 

I värmningen såg han fin ut, mjuk och smidig och Hans-Owe tyckte han kändes bra och dessutom lite lugnare än tidigare.

Loppet föregick av en omstart, i den giltiga starten träffade Hans-Owe starten perfekt och direkt blev det lite rörigt med några som galopperade vilket gjorde att det blev lättare för Romeo att komma ner i position i banan. Det blev 4e utvändigt när dom öppnade 500 på 16,4 och 1000 på 17,2. När det återstår 700m följer Hans-Owe med i attack i 3e spår och går riktigt bra och är snabbt framme som 3a och där avvaktar dom genom svängen och in på upploppet så går dom i närkontakt med ledaren och kopplar lätt greppet i en avslutning där klockan visar lite under 13 sista 700 till seger på nya rekordet 1.15,3M*.

Stort jubel från delägarna på plats som stod vid banan och hejade! Vinnarcirkel, fotografering, hederspriser, blommor och intervju, massa glädje och skratt!!

Efteråt hämtade han sig väldigt fort, han hade lägre puls än normalt efter loppet och allt verkade bra. Han kom snabbt ned i varv och fick sedan massa klappar och efter ett tag lute segermorötter i boxen innan det var dags att åka hem till Taxinge.

Antal kommentarer: 4

2012-10-04 14:45:01 - Olle Sundfeldt

Jag och Britt satt i soffan och trodde att det skulle bli som vanligt, men där bedrog vi oss. Jag låg nästan under bordet när han gick i mål. Mycket trevligt när vi har väntat så länge.
Oddset kan jag inte klaga på, så nu tar vi en resa till Bahamas när tiden räcker till. Detta blev en nytändning, hoppas alla delägare känner så!

2012-10-04 22:32:35 - Roland

Där satt den som vi längtat efter första segern med Romeo,lite oväntat med ett sånt startnummer,men oj så kul det var att vara på plats. Ett riktigt kramkalas blev det, proppen ur. Resan hem gick med ett stort leende.:D
Roland & Eva

2012-10-04 22:57:59 - Richard

Olle, jag har ändå alltid haft hoppet och oftast lirat plats, tvilling osv. Igår spelade jag V5, V86 och trio men hade för första gången inte ens Romeo med på lapparna. Vi vann hyfsade pengar nyligen så jag spelade ihop med en annan. Gissa om jag skämdes när jag ringde och berättade att vi rök i det loppet och att det var min häst som vunnit. Detta kom så helrätt med denna segern och efter hans bleka insats sist så hade jag helt gett upp inför gårdagen, berättade inte ens för sambon att hon skulle komma o titta när jag hade starthäst för jag tänkte att det är lönlöst. Nu gjorde Romeo det så bra igår så jag har fått en nytändning. Han visade riktigt skalle o det lös självförtroende, nåt har hänt, om han når bättre eller vad det beror på vet jag inte. Läser man rapporten ovan så tyder allt på att Romeo är TILLBAKA!

2012-10-07 15:48:09 - Micke B

Stort Grattis!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)