Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Inte 100 än

2012-01-05

Romeo är inte märkbart dålig på något sätt men ligger några tiondelar högre i temp än normalt av någon anledning. Han tränas lugnt, uppbyggnadsträning, men man håller noga koll på honom. Nästa gång Nicolas kommer ut till gården ska han få kolla honom i halsen samt ta blodprov, det är säkert bara förkylningen som är lite långdragen men man vill ju hålla koll.

I övrigt tycker Hans-Owe att han grovnat i lite och musklat på sig lite dom senaste månaderna. Han kommer när allt är 100 fortsätta med ordentlig vinterträning tills vintern är över och tills man kan börja köra tempo igen ordentligt. 

Antal kommentarer: 3

2012-01-15 22:12:31 - Lars, StallLagerkrans

Pratade med stallet idag söndag och allt var bra med Romeo, han ligger rätt i temp och allt ser bara bra ut nu. Han går för fullt i tryckvagn nu och han bygger på sig muskler och ser jättefin ut säger dom. / Lars

2012-01-16 19:30:03 - Richard

Hade varit kul med en nytagen bild eller en bild som är tagen om en månad eller så, så att Romeo får ytterligare lite tid på sig. Kändes ändå skönt på nåt sätt när H-O och Rosmarie sade att Romeo behöver den här tiden. Att det inte handlade speciellt mycket om vinterträning utan att Romeo bara behövde tiden för att mogna/grovna ikapp.

2012-01-16 19:35:33 - Lars, StallLagerkrans

Hej Richard, tack för info. / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)