Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Eskilstuna 4/10

2011-10-04

Romeo var pigg och alert i värmningen och i provstart, oj vad han kan ta i den här lilla krigaren, han har verkligen förstått vad det här går ut på nu.

Laurentius Romeo

Från sitt tråkiga 11:e spår i starten får dom en kanonstart när dom följer Jormas styrning Zlatan Sisu som tar hand om ledningen med Romeo som skuggar bakom i 2a spår och som sedan trycker på och övertar ledningen efter ca 400 meter. Första 500 öppnas på 13,6 och då kommer favoriten Mr Vida och Per Lennartsson och övertar spets. Per sänker tempot till 18-fart i 1000 meter med Romeo kloss i rygg, avslutar sedan sista 500 efter drygt 13,5 och Romeo tassar lätt med där bakom utan att drivas det minsta. Romeo blir 2:a på tiden 1.15,9 och tjänar 12.500kr i ett perfekt genrep inför BC-semifinalerna.

Han gör allt rätt varje gång Romeo, han är riktigt bra. Hans-Owe sa att banan var riktigt dålig på innerspår, Romeo hade jättefint fäste från start en bit ut i banan men när dom kom ner på innerspår så slirade han lite och fick inte tekniken att funka 100%-igt och det var därför han körde på säkerhet i sista kurvan. Han återhämtade sig snabbt efteråt i stallet och ställde sig som vanligt och letade mat, han är alltid jättehungrig direkt efteråt! Sen fick han lite pyssel och nån morot som belöning innan han ställde sig och vilade lite.

Han är så fin våran Romeo, och jättesnäll.

Antal kommentarer: 1

2011-10-05 01:21:24 - Roland

Det var riktigt skoj,Romeo såg underbar ut,den hästen kan man bara gilla så mysig och go.Va bra att få ett så fint lopp utan att förta sig,det blir bra till bc semi.26 okt ses vi igen
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)