Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Mantorp 13/6

2011-06-13

Ikväll var det Mantorp som gällde. Jag var ensam ägare på plats men några andra Lagerkransare fanns på plats, såsom Thomas och Lars W som var där och supportade!

Laurentius Romeo

Romeo var lugn och fin, inga problem med att resa då han är väldigt cool. Stod och vilade som vanligt i boxen inför racet. I värmningen såg han lugn, fin och smidig ut.

Laurentius Romeo

I loppet provad HOS lite framår men kom inte ner någonstans utan backade snabbt sist då dom öppnade första 500 efter 11,7 där framme. När dom tog upp där framme efter ca 600 meter attackerade HOS och Romeo framåt, (8) Johnny Takter som satt i spets svarade envetet av någon anledning (han hade abslout inte häst för att göra det) och det blev en utdragen spetskamp där Romeo fick speeda 11,5 i 550 meter innan han fick överta ledningen. Romeo höll jättebra till 250 meter från mål då (5) favoriten som fått en drömresa i 2a utvändigt kunde släppa loss och sticka undan med ett par längde. Vinnaren gick 15,2 och Romeo landade på 1.15,6 som 2:a. En toppinsats! Att han tröttnade lite sista 200 efter det första varvet är förstås inget att säga om.

Hans-Owe var väldigt nöjd med Romeo men inte lika nöjd med att han fick onödigt svar av ledaren. Romeo hade kännts fin hela vägen och han tog i hela vägen in i mål även om han blev lite trött sista 200.

Det blev en enkel oredigerad film från loppet också:

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)