Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Solvalla 18/5

2011-05-18

Romeo såg lugn, harmonisk och smidig ut i värmningen. Hans-Owe såg helnöjd ut när han körde av banan.

Laurentius Romeo

I loppet gjorde Romeo åter igen en enorm insats. Han är ännu inte så kvick ur startgropen men kom iväg ganska bra och fick en fin lucka ner i banan som först blev 4e utvändigt men som senare blev 2a utvändigt och sen 3e utvändigt när (11) Kimbee Star gick fram i dödens efter 650 meter. Ledaren (1) First Enjoyment öppnade 500 meter efter 18,3 och varvet på 19,5. Det gick lite väl sakta alltså.

Man trodde ju Per  skulle sätta upp tempot utvändigt men det blev tempo först när Erik självmant började köra ungefär varvet kvar. Ledaren (1) avslutade 13,5 sista varvet och lite under 13 sista 500 och då är det inte lätt att ta någonting. Romeo letade sig ut i attackläge och var ute i 3e spår i sista sväng och avslutade sista varvet strax över 13 och sista 500 i underkant av 12 och såg smällfin ut.

Hans-Owe var helnöjd efteråt, speciellt att han visar sig vara så förnuftig och ha så fin inställning, han gick så fort han bara kunde till slut och det är inte att han inte orkar utan helt enkelt att han ännu inte "lärt" sig att springa fortare  helt enkelt. Men att springa dom här tiderna så enkelt och obesvärat redan nu känns ju väldigt bra. Romeo slutade 4:a på tiden 1.16,8. Förutom vinnaren (1) First Enjoyment gjorde även (5) Prawn ett riktigt fint lopp.

Laurentius Romeo Solvalla 18/5

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)